La Polsera Catalana i PolseraCatalana.cat

 

Polsera Catalana neix de la mà de Pere Rué Peralta, joier artesà que dissenya, fabrica i ven joies des de 1969 amb seu a Lleida (c/ Magdalena 32, baixos  C.P. 25007), amb l'objectiu de comercialitzar online el nostre producte més apreciat, la Polsera Catalana.

 

Aquesta iniciativa va començar el 2006 arran de les retallades que vam sofrir en l'estatut vam decidir crear la polsera catalana, una polsera amb la qual poder lluir els nostres colors. Per tant Polsera Catalana pretén aconseguir que tothom pugi gaudir i lluir el sentiment que ens agermana, el orgull i el amor per la nostra nació, Catalunya.

 

La Polsera Catalana esta fabricada amb cuir natural, plata de llei i altres materials: El disseny, confecció i acabats han estat realitzats a Catalunya. Per exemple el cuir de la polsera prové d'agricultura sostenible catalana. Per tant, podem dir que la Polsera Catalana es un producte 'Made in Catalonia'.

 

Les primeres polseres van ser les actuals Nº6 i Nº8 on les tanques, realitzades als nostres tallers i fetes de plata massissa, simbolitzaven la barretina de catalanet.

 

Sis anys després de comercialitzar la polsera i gràcies a la calorosa acollida per part dels nostres clients vam decidir ampliar els nostres horitzons creant aquest lloc web, PolseraCatalana.cat on poder donar servei a tots els Catalans i Catalanes d'arreu.

 

Des de la seva sortida al mercat per Internet hem fet acopi de les opinions dels nostres fans al Facebook i clients per tal de treure nous productes adients a les seves necessitats, un clar exemple n'és la polsera estelada, creada a partir de la petició popular i la qual ha tingut una rebuda espectacular.

 

Per això t'animem a que ens deixis els teus comentaris, les teves opinions i ens ajudis a millorar e innovar dia a dia.

 

El equip de PolseraCatalana.cat